Спогад...

Росяними лугами я вранці блукала-
Діамантові роси мої ноги вмивали.
Набиралась я сили від м'яти і кашки,
Аромат свій мені дарували ромашки.

Так поважно і гордо лелека ступав,
Зацікавленим оком навкруг поглядав.
Пив росинку із дзвоника джміль пелехатий,
Стрекотав в конюшині музика вусатий.

І бавились бджілки у дзвониках синіх,
І небо дзвеніло від свіжої сині.
Всміхалося сонце, вітрець повівав,
Пахло ромашкою, жайвір співав...


Рецензии