ех

обмеження твоєї слабкості.
межі твоїх думок.
ми біжимо по кордонах самотності.   
на  губах жалі поток.
ми розбиваємось у скронях гордості.   
безмежність болі у дикості   
душі в тобі лиш кусок.
відчуття чужої грайливості,   
що нагадує нам hard- rok.


Рецензии