У тому краю

У тому краю, де шепочуть смереки,
Де велитні- гори на варті стоять,
Над дахом моїм кружляють лелеки,
І вітер гуляє, аж гаї шумлять.

У тому краю, де річки співають,
Де ллється прозора і чиста вода,
Там квітнуть сади, там душа спочиває,
Бо то Україна – ненька моя.

У тому краю, де прямо за тином
Рясніє трава у запашних лугах,
Зустріла тебе біля білой калини
І потонула в зелених очах.

У тому краю, де сонце вітає
Все те, що у цьому житті я люблю,
Де пам’ять весну молоду зустрічає,
Тобі, мій коханий, назавжди дарю.


Рецензии