Спiваe мати голосом любовi

Співає мати голосом любові.
О! Ці пісні! Дитинства колискові!
І руки ніжності творіння!
З років! З небес! Мов привидіння!
Мої жалі та серця рана!
Пробач! Прости! Спасибі! Мамо!   12.09


Рецензии