Ночью щэ минус 2 не хацись?

Ну, то залазь пуд трыскы ш.
Там ЕК зобачыш собачы слидкы, впый йих вух дырк...да, х, сукСитк.
Да. Бо прышлы Шь, слышь, Сорокы вж.
Ну, вчора от скризь. А гэ дэ ш сор кап с испы П.
Пётр ны такый, бы вы, Кизк!

Хм! блин! шо слыш!..
Хтось жэ Ж звоНыть!
Гоп! - телеВиз. Гох до КузьМы Ш зраЗух щэ й мыш.
Ну, й на й дийНайМик пик-пик! Бо хохЛохДильНик вам шо, ны впырДыть
Ныц ны й Дытынц?

Да в нас вибРакЦый а ны...вуъх горшци Зь!
Бы й лекМахНитНых цип нитк.
Вота в нас сота!
Ха, сотаВый выйМач матКиф П...
С голаПирДзиньк.

ДальШый васПихТыхВахць Сасак тут прам па саси ь?
Да, вот, дзе-т эСка й фтрух схынь.

СлехДухСци Сцих фцихСиць пциц.
Бо Ж прылыТилы Тиличк
В дом Сатаныщ.

Ну, шо в Яновы Ш на прысьп. 


Рецензии