Колискова

Сну обійми надійні
мою доню кличуть,
І луна мелодійна
колискова дощу.
Зазира у віконце
перша ясна зоря,
Завтра знов буде сонце,
а тепер засинай.
Сни у люльці колише
ночі ніжна рука,
Засинай, доню, швидше,
зоре ясна моя...


Рецензии