Магiлеу
драпежныя
ноч на двары,
а яны мяцежныя
усе за дзверы
халера...
у кабак, а далей
мая палiцыя мяне беражэ
як нi як
мятным дражэ...
усе мала,
усе б яшчэ...
Пакуль кроу цячэ
я хачу наперад,
а ты усе ходзiш канем.
Як жадаеш
палiто шэрае
i я
у Магiлеу.
Свидетельство о публикации №112032503409