***

Я вже не виліковний.
Мені набридли люди.
Я вчора знепритомнів.
Зі мной кіна не буде.
Мій режисер - мій страх.
Мій сценарист - свідомість.
моє життя в моїх руках.
Мене ніхто не зломить.
Але я вже не виліковний.
і сенс життя забутий,
і подих ровний - ровний.
Його зробили люди.


Рецензии