Хтось з нас двох
Сьогодні.
Роблю перший крок, будую мости
Безодні.
Я не вмію, на жаль, свої почуття
Ховати.
Ти не зможеш мене в час мого каяття
Впізнати.
Хтось залишив тобі, коли вічність цю стер,
Злі квіти.
Не побачиш мене, я для тебе тепер
Лиш вітер.
Коли думав, що зможеш мрії святі
Здійснити,
Мого крику «Люблю…» і сьогодні, й тоді
Не помітив.
Свидетельство о публикации №112032408964
Игорь Ярин 25.12.2012 12:06 Заявить о нарушении
Настя Рыж 26.12.2012 22:52 Заявить о нарушении