Планета Земля

 ЛІТО! Пора золота.
Місячна ніч, ранкова зоря.
Пахнуть  вночі колосисті поля.
Пахне роса напуваючи світ,
Пахне трава...пахне земля.
Пахне, пянкий пупянковий цвіт.
Дивує,милує, зачаровує нас
І кличе,благає, дари нам дає.
Дає все що має -усе віддає.
Як дітям прощає, коли їй болить.
Буває накаже, та тільки лишь мить.
А потім ... і сонце, і наша блакить.
І радуга світла, і дощ моросить.
Блаженна й могутня наша земля.
В ній все є. Тому ,що вона моя.
Найкраща планета в галактиці цій
Я дякую світу що родилась на ній!
І назва її, не така вже  й проста.
Це наша планета, що зветься-ЗЕМЛЯ.


Рецензии