Ти там, де вiтрила...

Ти там, де вітрила потужність свою,
З’єднали з потужністю щедрої днини.
Ти там, де в краплинах дощу впізнаю
Життя нерозмінного чисті картини.
Ти там, де єднаючи долі святі,
Летять в небеса почуття полум’яні.
Де щирі слова надзвичайно прості,
Де душі коханням безудержно п’яні.



Картинка iз iнтернету


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.