Already

- Throw down the glove
  (Told me my love)
  I will combat you fiercely.
- (I said) no way,
  I will not stay
  And will not act crimsonly.
- Death us do part?!
- You`d put a cart
  before a horse
  obviously.
- I know you swore,
  be it of yore,
  honour me.
- No, please, forget
  all what I said,
  As you've broken your vow
  already.


Рецензии