Неизбежно

НЕИЗБЕЖНО
          
Обич пиех!
Само преди миг!?
Целуваше очите и душата ми…
Събираше нектар от топъл вик
и целият потънал в нектарина
отиде в банята...
Оттам замина...
в прегръдката на Другата,
на вечната,
която всекиго от тука приласкава,
когато само тя си пожелае.

Обич пиех
само преди миг!?
"НЕКТАРЪТ НА ГРЕШКИТЕ" 2010г.


Рецензии