Шкiра

Дістану з шафи наймоднішу шкіру,
Одягнусь в неї. Тисне, як хомут.
Але вона душі прикриє діри.
(Тепер її так легко не знайдуть!)

У дзеркала спитаю, чи пасує,
Чи шкіра мій недолік закрива?
А дзеркало зі мною пожартує,
Що в мене тих недоліків нема.

У дзеркалі побачу свої очі.
Вони такі глибокі, без прикрас.
Під шкірою і навіть серед ночі
З глибин своїх вдивляються на вас.

       03.03.2011


Рецензии