Правда нам смачнiша

Налити тобі правди у склянку півпорожню?
Подати може солі з моїх буденних сліз?
Чи правдою нап'єшся? Вважай, вдавитись можна!
А солі до смаку? Дивись, не переїж!

А скільки ложок цукру до згірклого напою?
А можна й не покласти до чайника полин.
Та як кому смакує, а нас на кухні двоє.
І правда нам смачніша, ніж кілограм малин.

          15.02.2011


Рецензии