Кохання у авто

Кохання у авто. І пристрасть очі закриває.
На дворі холодно. Давно все спить.
Я чекаю
       на поцілунок,
Що залишить сліди
              на тілі темноти,
Та очі твої милі на мене дивлять згори.
На небі зорі теж танцюють
Танок кохання запальний,
А літаки злітають вгору,
Вони спішать на зустріч зорям,
Лишають мрії на землі.
Та ми з тобою бачим диво,
Бо наші душі
            воєдино
Співають пісню красоти.
І ось забули зовсім ми,
Що спить наш час,
Бо є лиш мить
Кохання в серці двох горить.
Та ж осінь теплою була,
Зустрілись ми
             – такі дива.
Та час так швидко пролетів.
І дивне відчуття:
я мушу йти,
Залишити тебе самого
У цім авто.
На зустріч долі
Підемо різними шляхами.
Хоча,
      можливо,
               завітає
До нас вночі той дивний сон:
Коли танцюють в небі зорі,
І літаки
         – птахи, як люди.
Все тихо навкруги давно,
Лиш є кохання у авто.


Рецензии