До дому, до хати, на милу Вкраiну

До дому, до хати, на милу Вкраїну,
На поле та річку, у ліс чарівний!
Де лагідна мати навчила співати
Пісень солов'їних, від серця й душі.

Свою Батьківщину, всім серцем любити,
Як матінку рідну, сестер та братів.
Як батька, рідню поважати, цінити,
Як славу і честь шанувати дідів!

Радіть, рано вранці, світлесенькій днині,
Та дякувать Господу за прожитий день...
Молитись, сердечно, за свою країну,
За спокій, здоров'я, добробут дітей.

За щастя та радість людей українців,
За мир в цілім світі і в кожній сім'ї.
За силу і єдність, безсмертність народу,
За добрую долю вкраїнській землі!


Рецензии