Моя любов веде мене з тобою...

Моя любов веде мене з тобою,
В наш край незвіданих бажань...
І... крила сильні за спиною.
І... світ чарівних сподівань...


Я там де погляд таємничий...
Я там де думам тепло і... п’янкі
Мої бажання проростуть величні
І мрії пролетять стрімкі...


Я там де солод ніжності казковий,
Я там де полум’я серпневої роси,
Де нас зустріне чистий, світанковий
Тихенький вітер серебром краси.


Рецензии
Сподобалось.

Татьяна Лисненко   27.06.2012 23:25     Заявить о нарушении
Дякую, Таня. З теплом Володимир.

Владимир Великодный   28.06.2012 22:07   Заявить о нарушении