***

Яшэ яшлэрчэ сою белэн.
Мэхэббэт жиле белэн.

Тиле булсан тиле бул.
Кою булсан кою бул.

Бер нэрсэгэдэ карамыйча.
Яшлеген сою бит ул.

Авыр булса ару булыр.
Ару булса ялы булыр.

Яш вакытта йорэк талса.
Нинди ул тормыш булыр.


Рецензии