Економний залицяльник
Бо такого, ось як я
Ти не знайдеш, ні не знайдеш
Ну, і шо, що є сім"я?
І тебе, і їх "тягнути"
Зможу - це мені плювать.
Я ж мужик! І на життя вже,
Я навчився зароблять!
Ти це бачила, Маруся!
Який гарній маю дім
В гаражі такая цяця,
Куди братись молодим!
У шкафах - німецький посуд!
Сала в льоху - балія!
Жінка - другій рік, як леді
Їздить по Італіям
Донька ходить у досі
З пухнатої білки
Їм я красную ікру
П"ю круту горілку!
Я по хисту - інженер!
Людям - все будую!
Запрошують, поважають!
Живу, в ус не дую!
А прийшов я без "конхвет"
Вибач, що без квітів
Гаманця залишив в хаті
Вийняв, не помітив
Ти б Марусенько сходила
Швидко до крамнички
Накупила б ковбаси
Й вогняної водички
Сіли б випили б по чарці
Занялись, чим треба,
Бо давно не залицявся
Аж свербіть, халепо!
Я, кохана, що кажу
Взавтра тії гроші,
Як знайду свій портмоне
Занесу, дай Боже!
Нащо в руки віник взяла?
Будеш прибирати?
- Ні, тебе "мужик мій справжній"
Звідси геть штовхати.
...Місяць світить на село
Зійшли з неба зірки
Економний залицяльник
Покотився з гірки.
Свидетельство о публикации №112032310095