***
Напис на етикетці
Сильне пиво вливається в слабку людину —
Пляшка за пляшкою.
Так минає вечір, сили не додається,
Але забувається слабкість.
За десять хвилин до світанку він прокинеться,
Оближе спраглі губи,
Згадає свої стрибки та вильоти,
Яких не було і не буде,
Відчинить вікно, щоб зробити
Своє перше й останнє піке.
Свидетельство о публикации №112032200855