Я крiзь пiтьму безудержно лечу...
Налетіли буревії злої долі.
Калина плаче трепітна в ночі,
Мов серце зранене в неволі.
Я крізь пітьму безудержно лечу
В той край, де за вітрами і снігами
Свою маленьку зоряну свічу
Ти захищаєш ніжними руками...
Свидетельство о публикации №112032205643
Владимир Великодный 22.03.2012 22:37 Заявить о нарушении