Коханя...
Яке таке коханя може бути..
Колы душа не мицна все забути.
Колы вона повна іншим коханям.
І мучить її "чому?",питання.
***
Чому не можу тискати красуню.
І квіти дарувати,і в очі цілувати.
Чому не можу все це я робити.
Але продовжую її я все кохати.
Свидетельство о публикации №112032204314