Весняний танок

Весна, мов дівчина, вродлива
Розпочинає свій танок
В промінні сонця завертіла
І подає свій голосок.

Шумлять струмочки чередою
Течуть із талих вже снігів
Річки наповнились водою
Лякають вийти з берегів.

У лісі звуки появились
Сороки стрекіт підняли
Птахи весною повернулись
Ліси, гаї знов ожили.

Самотній явір нахилився
Стояв зимою у журбі
Дихнув весною, оживився
Відчув ще силу у собі.

Весна нас вродою вражає
Дає надію у житті
На добрі справи надихає
Щоб не жили  у самоті.


Рецензии
Ой, как красиво написано!!! Чудесно!
Благодарю Вас, Борис!
С теплом души

Корнева Ольга   23.03.2012 14:49     Заявить о нарушении
Оля, я рад что Вам понравилось. Спасибо за добрые слова. С уважением Борис

Борис Мохонько   23.03.2012 15:04   Заявить о нарушении