Я пам ятаю мить чарiвну...

/Оригінал - "Я помню чудное мгновенье..." А.С. Пушкін/

Я пам'ятаю мить чарівну,
З'явилась ти переді мною
Як привид, випадкова, ніжна
Сповнена щирою красою.

Бувало я, в лиху годину
Коли втрачав крихти надії
Чув тільки голос твій, єдина
І я тебе лиш бачив в мріях.

Буря емоцій вже затихла,
З роками щез дух бунтівний.
І я забув твій голос, мила
Та риси твої, ангел мій.

Серед решіток, день у день я
Проводив миті, як останні
Без твого дива, без натхнення,
Без серця мук та без кохання.

Знов заспівала душа грішна,
Ти знов стоїш переді мною
Як привид, випадкова, ніжна
Сповнена щирою красою.

Серце тепер моє щосили
Битися стало, знов і знов.
Воскресли в ньому образ милий,
Життя, натхнення та любов.

20.березня.2012.


Рецензии