Янгол
Серед тих, хто ходить по землі
Вони просто крила свої ховають,
Щоб не заздрили їм люди злі,
Щоб не руйнували їх добро,
Та щоб люди самі обирали
Холод у дущі, або тепло
Ти тільки не кажи, що янголів немає.
Бо ти також маєш два крила
І завжди мене оберігаєш,
Ніяка людина так би не змогла
І ти це дуже добре знаєш.
Можливо комусь не зрозуміти
Як то янголи ходять по землі,
І що вони дійсно можуть захистити,
Але, що їх немає не кажи мені.
Свидетельство о публикации №112032107862
Лерия Солнечная 25.03.2012 11:03 Заявить о нарушении