Засяяло сонце в неби, розигнало хмари

Засяяло сонце в небі, розігнало хмари
Вітер весело гуляє та зчиняє свари.
Старе листячко підійме,та  й кине, закрутить
Над річкою пронесеться , воду скаламутить.
У дворі таке зробилось, що дивує навіть
Навкруги все закрутилось, прийшла весна мабуть!
Щебечуть радісно  птахи, прилетіли з вирію
Розквітає  Україна  з надією  та вірою.
В те що знову заживуть люди в ній щасливо
Буде краще навкруги, чисто і красиво.
Що в серцях буде знання що життя по колу
Повертає знову те, що сіємо навколо.
Так давайте, разом всі, весну зустрічати
Та наводити порядок біля своєї хати.
Розквітала щоб раділа, наша Україна
Бо вона, моя, матуся, ні в чому не винна.
Що топчемо її землю,  сміттям закидаємо
Ще й там де їмо, ми не прибираємо!!!


Рецензии