Серце вiдкрию зимi...

Своє серце відкрию зимі,
Берегти вона вміє секрети.
Вікна змерзли і стали німі,
Та гаряче серце поета.

Ти крізь зиму не бачиш мене,
Бо в душі снігові замети.
Вікна змерзли. Не видно людей
І Твоєї чужої планети.
 
           16.12.2001


Рецензии