Снiжно-нiжна колискова

Шкода, вітру надворі немає.
Я б його від душі попросила,
Хай зі снігом у танці кружляє
І Тобі принесе мої крила.

Хай солодких снів назбирає,
І з оркестром зимової тиші
Хай вечірніх мелодій заграє,
Сніжно-ніжно Тебе заколише.

Хай Тобі "надобраніч" почується,
Як вікно Твоє вітер відкриє.
Ти побачиш засніжену вулицю,
Але втомлене серце зрадіє.

           03.12.2001


Ілюстрація: Thomas Kinkade.


Рецензии