Ти любиш дiвчаток з косичками...

Ти любиш дівчаток з косичками,
А у мене коротка стрижка.
Я до того ж дружу з "попільничками",
Не живу так, як пише книжка.

Я давно не була вже гарною,
Ні у дзеркалі, ні в Твоїх словах.
Я не стала страшною, вульгарною,
Просто іскри немає в очах.

Схожа я не на дівчинку з мрії,
А на жінку, собою стурбовану.
Я уже не спроможна на дії -
Відтворити себе зафарбовану.

           01.12.2001


Рецензии