Землю пестить снiг...

Дивися: землю пестить сніг.
Як ніжно він її торкається!
Земля так любить цей солодкий гріх
І радо снігу підкоряється.

Поглянь: всі вулиці, будинки
Снігами заколисані, закохані.
Все почалося з першої сніжинки,
Коли осінні сни були сполохані.

           29.11.2001


Рецензии