Напишу в листi до Миколая...

Напишу в листі до Миколая
Хай усе, про що Ти мрієш, взнає.
Якщо він моє прохання чує,
Хай Тобі ці мрії подарує.

Якщо мрієш Ти про сніжні заметілі -
Нехай будуть дні та ночі білі.
Якщо хочеш Ти зорю знайти щасливу -
Не соромся вірити у диво.

Напишу в листі до Миколая,
Хай Тобі в житті допомагає.
Щоби міг Ти так, як хочеш, жити,
Зла не знати і добро творити.
 
         25.11.2001


Рецензии