Нудьга

Яка нудьга, яке сум'яття!
Постійний безлад в голові.
Чи то збулось чиєсь прокляття,
Чи просто хмари сунуть дощові?

Здається, тіло з пластиліну.
Душі незатишно у нім.
Я хочу у таку країну,
Де два плюс два було би сім.

Де все було б не так, як треба,
А так, як бачу, хочу, мрію.
Де так багато сонця й неба,
Де щастям я себе зігрію.

    18.11.2001


Рецензии