Краса

Оживе земля весною
Від зими і холодів
Зашумлять ліси листвою
Все прокинеться від снів.

Зарясніють знову верби
Коси спустять до землі
У них з’являться потреби,
Щоб бруньки їх розцвіли.

Все покриється травою
Зацвітуть в степу квітки
Стане молодість п’янкою,
Як розпустяться бузки.

Розцвітуть бузки з садами,
Пелюстками зашумлять
Квіти пахнуть вечорами
Кожен мріє їх зірвать.

Зачарує цвіт красою
Спалахне вогонь в душі
Все умиється росою
Стій і радуйся красі.

21.03.2012      /Б. Мохонько/


Рецензии