Я дякую

Я дякую за всі Твої молитви.
Я дякую за мир і спокій вічний,
За перемогу у духовній битві,
Що Ти забрав усі тривоги й відчай.

Я дякую за Слово, що навчає,
Як ми повинні жити в цьому світі.
Такого не булО, не буде і немає,
Хто б так зумів людину зрозуміти.

Творець і Батько, Бог , Учитель,
Наставник,Брат, Любов всесильна.
Ти наш єдиний Викупитель,
Ти Другом є і Божим Сином.

Всесильний...Всемогутній...Вічний...
Бог миру, спокою і щастя.
Надійний, вірний, безкінечний,
Хто допомогу надасть вчасно.

Ти ніжний, лагідний і мудрий,
Ласкавий, чесний і постійний.
Ти найдобріший і Ти щедрий
На всі дари, на всяку милість.

Ти непідкупний, справедливий,
Вся влада у Твоїх руках.
Ти Бог єдиний і незмінний.
Прославлений Ти у віках.

До ніг Твоїх я припадаю
Й тулЮся до Твоїх грудей.
Тебе я славлю й величаю
За викуплення всіх людей!
 


Рецензии
Я дякую тобі Іісусе мій,
що я тоє дитя,
А Ти Бог мій.

Левиа   21.03.2012 23:42     Заявить о нарушении