щастя

знаєш, що означає бути щасливим?
це
не просто так бігати і падати навколішки
перед кожним порухом долі
повзти долі-
лиць
м'яким полем мрій
і думати, що сам не свій
бути щасливим
це рухати тілом по-волі
запивати біль болем
і не відчувати його гіркого смаку
та це не в моді
так не роблять люди
всюди
так не думають
не друкують слова ці на шпальтах
перших в найкращих журналах
ось чому не квітнуть кали
і гублять усі все що мали
бо в кишені у сірих пальтах
лежить пусто-
та
так!
пусто
так...
мрій, кричи, бійся, благай, падай
але знай
віра - не кінчиться, її не вкрасти
це є-
дине
що є
нашим
вір, бо це потрібно Йому
і то-
бі
у бій!


Рецензии