Жовтий лист
Що до мене влетів у відкрите вікно,
Він мов пам'ять моя,ніби сон світанковий,
Ніби шлях в ті часи,що минули давно.
Жовтий лист,як жовтий цвіт розлуки
Не даруй мені,ти почекай,
Краще я візьму тебе на руки
Віднесу в наш загадковий рай.
Я ввісні обіймаю оголені руки,
Очманіло вдихаю твого тіла дурман,
Ми любов пронесем через терни розлуки,
Через біль негараздів,через гріх і обман.
Осінь пише роман золотими листками,
Розсилає за вітром адресатам своїм.
Я як лист підіймусь ,полечу за вітрами,
Щоб упасти як він на долоні твої.
Свидетельство о публикации №112032000065