Треба мр яти

Як був я хлопчиком,
Хотів я, полетіти, до зірок.
Хотів я неба, доторкнутись.
Мої думки, були, такі легкі,
Як ті хмаринки, в небі синім.

Я мріяв, бути космонавтом,
Хотів літати, відкривать, нові світи.
Хотів з зірками, я лягати спати,
На Місяць, я хотів ступить.

Я виріс, вивчився, здійснились мої мрії.
На стартовий майданчик, я ступив,
Начався відлік, загули мотори,
Команда «СТАРТ», я в космос полетів.

Здійснилися, мої, дитячі мрії.
Став космонавтом, долетів я, до зірок.
Ви мрій те друзі, мрії всі здійсняться,
Дотягнетесь і ви, до всіх своїх зірок.


Рецензии