Тебе не кину

Спокійна будь й ніколи не журися,
Адже Я -Бог, Я кожну мить з тобою.
Ти всьому-всьому в Мого Сина вчися:
Він смерть і гріх весь переміг собою.

Він старший брат твій. Хто ще є у світі
Такий, як Він? Немає геть нікого.
Він є життя і правда, Він є світло,
Він є пряма, свята, вічна дорога.

Тож впевненою будь - Я не покину.
Я не людина - Бог всесильний, вічний.
Твоє серденько хай до мене лине.
Й тоді до нього не увійде відчай.

Тривоги, болі і розчарування
Я відведу від тебе й віллю спокій.
Відкинь всі сумніви, усі свої вагання,
По стежці йди- не по шляху широкім.

Бо шлях широкий всіх веде до прірви,
Туди, де буде вічний сум, неспокій.
Вузька ж стежина приведе у вічність,
Де буде вічна радість, вічний спокій.

На Мене покладайся геть у всьому
І не ятри, не муч свого серденька.
Допоможу тобі в великому й малому-
Я кращий за найкращу в світі неньку.

Я твій Отець, а ти Моя дитина.
Для Мене неможливого немає.
Тебе ніколи у житті не кину.
Тебе любов"ю вічною люблю й благословляю.


Рецензии
Дякую за вірш.
А останнє слово
То мабуть ПодІлиться.
Благословінь.

Левиа   20.03.2012 13:11     Заявить о нарушении