Не даруйте менi прикрас...
Бо не красять коштовності жінку.
Подаруйте лише, прошу Вас,
Ніжний погляд і вільну хвилинку.
Не даруйте мені зірок,
Золоті не даруйте ріки.
А робіть завжди перший крок,
Щоби бути моїм навіки.
Що, скажіть, дарувати Вам?
Всю себе подарую охоче.
Важко вірити цим словам?
Придивіться, що кажуть очі.
15.08.2002
Свидетельство о публикации №112032001197