Весна бiжить дорiжками

Весна біжить доріжками,
З любов'ю та теплом.
Ступає легко ніжками,
Здима своїм крилом!

Пробуджує звіряток,
Комашок і птахів.
В садочку мому чується,
Соловки, гарний спів!

Журавлики у вирії
Вистроюють ключі,
Із далечі вертаються,
Лелеченка мої.

З - під снігу лізе пролісок
Та дзюркотять струмки,
До річечки збігаючись...
То розтають сніги.

І ліс дивує зеленню,
І поле, і садок.
"Цариця повернулася!" -
Виспівує гайок.

Веселі поздоровлення
Видзвонює земля,
Блакитне, ясне сонечко
Та синії моря.

Квітчають ніжно яблуні,
Черешні та вишні...
Чарівнішої, любої,
Немає від весни!


Рецензии