Чудо-рай
Чому сховалась в полі між буйної трави?
Чому, маленька, тебе шукати мушу?
Чому уся в сльозах ти із ніг до голови?
Не плач, рідненька, іди у сад до квіток,
Метеликів, мурашок, малесеньких жучків.
У павутинні, що між тоненьких гілок,
Заплуталися мрії веселих павучків.
Щебечуть птахи. Там дуб старий і мудрий,
Він гріється на сонці і листям шелестить.
Маленький равлик такий собі пречудний,
Такий собі цікавий. Він на пеньку сидить.
Усе таке чарівне, як райдуга, як зірка,
Яскраве, кольорове, неначе уві сні.
Іди туди, іди туди, дитинко,
До того чудо-раю, що квітне навесні.
Свидетельство о публикации №112032011925