Мама
Із короткого слова "мама".
Все у ньому перетинається:
І любов, і радість, і драма.
Є у слові цьому і сльози,
Є і посмішки, і образи.
Є у ньому весняні грози,
Є приємні й болючі фрази.
Як по-різному доля складається,
І якими хто ходить шляхами, -
Все одно усі повертаються
До єдиної в світі мами.
11.05.2002
Свидетельство о публикации №112032001186