Я люблю твою нiжну агресiю...
І чекаю доторку вуст.
Відчуваю тіла експресію
І на неї так легко ведусь.
Дихай глибоко, дій необдумано,
Завойовуй мене, як в бою.
Я так хочу любов непридуману,
Ще не знану, твою і мою.
Хай повітря від неї нагріється,
Тіло скрипкою плаче нехай.
Моє серце на щастя надіється.
Ти мене ніжно й сильно кохай.
28.10.2001
Свидетельство о публикации №112032001153