Улiтають думки в далечинь...

Улітають думки в далечинь...
Ми згубили обличчя та жалість,
Хоч повторюєм разом "Амінь",
Хоч до віри не раз повертались...

Руйнували гуртом давній Храм,
Потім знову його будували...
В грізні дні, завдяки ворогам
Ми братами себе відчували...

Складна доля об'єднує нас,
Сум очей від страджань і принижень,
Ми в полоні всіляких досліджень,
І втікає наш стомлений час...

 В далечинь улітають думки,
Та нічому не вчать помилки...

Автор Геннадій Сівак.
29 листопада 2005 року.


Рецензии
Спасибо, уважаемый Геннадий, за творчество на украинском языке!
Сибирь в лад!
Музы в лад!

Валерий Буслов   16.10.2018 05:34     Заявить о нарушении
Спасибо Валерий!!!

Геннадий Сивак   04.10.2018 20:46   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.