Ненавиджу...
Ненавиджу, коли так близько і далеко Ти.
Нестерпні вечори, в яких так темно
І холодно від відчаю і самоти.
Ненавиджу усе, що не насичене Тобою.
Не мрію, не живу без образу Твого.
І говорити не люблю сама з собою.
Зима гряде, а я розпалюю вогонь.
Ненавиджу і у вогні згораю.
Ненавиджу, люблю, терплю, боюсь.
Тебе в Тобі не бачу, а шукаю.
Заплачу я, не втримаюсь, зірвусь.
23.10.2001
Свидетельство о публикации №112032001148