Любовь все-таки была...

Не врати љубав која је прошла,
Не могу да се опорави шта је ти.
Не може ни срца ни душе превари —
Не врати ништа тако не може бити.

Нема разлога да се љутите на ње,
Ништа не може да се поврати поново.
Пролеће пробудио душу моју,
Опет, одлетео је за мене сањају.

Али само овај пут није вратила мене.
Оно што је некад било, али далеко убрзао.
Збогом, моја љубав и ја се не сећам,
И немој бити тужна да нема повратка назад.

Каква штета да смо веома касно
Ми схватамо да љубав је и даље ...
                (на српском)


Рецензии