Не

Я так втомилась від нестачі,
Від незізнань, немрій і некохань.
Якби дізнатись, де влаштовують роздачі
Несліз, несумнівів і нерозчарувань.

Я не терплю суцільних недомовок
Неправд, неістин і несповідань.
Взнаю Тебе з нестриманих обмовок,
Я так боюся ненадій і нечекань.

Звільни мене від нереалій,
Від не з Тобою тихих вечорів.
Не обіймай чужих негарних талій
І не цілуй не моїх вуст і брів.

   17.10.2001


Рецензии