Зачарувала, заворожила

Зачарувала, заворожила,
Любов принесла, душі тепло.
Весна квітуча - землі красуня,
Дівчина гарна - сердець весло!

Вдягла берізки в зелене листя,
В сережки довгі, поза селом.
Пташки на гіллях будують гнізда,
Струмує швидко, з гір, джерело!

Співає пісню, краса завзято,
Зима відійшла у далечінь
І серце повнить - ласка і ніжність,
Добро та чуйність, життєвий дзвін!

Радість і щастя пахтить духмяно,
В душі кохання, надія й цвіт.
З весною завжди льодинки тануть,
Та оживає весь білий світ!


Рецензии