Подаруй менi, доле, адресу весни...

Подаруй мені, Доле, адресу Весни.
Я піду її шати шукати.
Хай розкаже вона, що мої значать сни,
У яких так любові багато.

Подаруй мені, Доле, прихильність свою
І мої не розбий сподівання.
Я чекатиму, Доле, на спалах вогню
Невідомого досі кохання.

       07.03.2002


Рецензии